Dámské neviditelné kalhotky BABELL

person Autor:: hotex.cz list v: Kalhotky Na: favorite Udeřil: 1045
Dámské neviditelné kalhotky BABELL

Spodní prádlo Babell

Spodní prádlo tvoří základ outfitů.
Dámská móda spodního prádla je velmi rozmanitá a odlišna i na základě splňujícího účelu. Díky tomu dnes kalhotky dokáží více, než si mnozí možná uvědomují. Dnes si lze zvolit konkrétní typ kalhotek dle potřeby.
Nejlepší volba pod velmi upnutý či průhledný oděv?

Ideálním výběrem jsou tzv. neviditelné kalhotky. Pokud je nemáte, tak je nejvyšší čas to napravit.

Kalhotky Classic

Dámské kalhotky klasického střihu jsou střiženy laserem. Tudíž řezané laserem, což znamená, že jsou bezešvé a neviditelné pod oblečením. Dokonalé pod světlé, průhledné a velmi upnuté oblečení.
V tomto případě prokáží znamenitou službu. Tento druh kalhotek se nikterak nerýsuje pod oblečením. Hlavní výhodou je perfektní přilnutí k tělu a neviditelnost okrajů pod oblečením.
Kalhotky dokonale sedí jako vlastní kůže. Díky speciální laserové technologii se kalhotky na koncích netřepí a nemusí být začištěny švem či elastickým lemem. Vnitřní část rozkroku je podšitá bavlněnou látkou.Kalhotky jsou zároveň prodyšné, vaše pokožka tak krásně dýchá a neucítite na sobě žádný pocit pocení v teplých dnech.

Neděle Sobota Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec